Acasă Interne Voluntari: A fost prinsă hoața din sala de fitness

Voluntari: A fost prinsă hoața din sala de fitness

DISTRIBUIȚI

La 30 ianuarie, o femeie bănuită că a furat 1.000 de euro din vestiarele a două săli de fitness din orașul Voluntari a fost identificată și reținută de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

În zilele de 25 și 28 ianuarie a.c., polițiștii din Ilfov au fost sesizaţi prin apelul unic de urgență 112, de  două femei, de 31 de ani și respectiv 36 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se aflau la două săli de sport din  cartierul Pipera, Voluntari, persoane necunoscute le-au luat din dulapurile vestiarelor sume de bani în valoare totală de apoximativ 1.000 de euro.

Polițiștii ifoveni au deschis două dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar din primele cercetări polițiștii au stabilit repede un cerc de suspecți, precum și faptul că între cele două cazuri ar exista o legătură, autorul având un mod similar de operare.

La 30 ianuarie a.c., polițiștii au identificat și reținut o femeie, de 38 de ani, din București, banuită de săvârșirea celor două infracțiuni de furt În cauză pe numele persoanei bănuite, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus în cursul aceleeași zile măsura controlului judiciar. De asemenea, societatea care administra cele două săli de sport a fost amendată de polițiști cu suma de 4.000 de lei pentru nerespectarea obligațiilor legale cu privire la asigurarea pazei bunurilor și valorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here