Acasă Anchete Voluntari: Hoți de încălțăminte prinși în flagrant-delict

Voluntari: Hoți de încălțăminte prinși în flagrant-delict

DISTRIBUIȚI

 Poliţiştii structurilor de investigații criminale și de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au efectuat trei percheziţii în cadrul unui dosar penal pentru probarea activităţii infracționale a unei grupări, depistate în flagrant-delict, care a sustras articole de încălțăminte din depozitele unei societăți comerciale.

În cursul zilei de 6 iunie a.c , polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, în urma unei operațiuni de supraveghere calificată, au reușit prinderea în flagrant-delict a unui grup format din cinci persoane, imediat după ce au sustras 102 baxuri cu articole de încălțăminte (816 perechi).

Imediat după prinderea în flagrant-delict au fost efectuatate trei percheziții domiciliare la trei adrese, unde se cunoștea faptul că aceștia au depozitat marfa furată.

Percheziţiile s-au desfăşurat în orașul Voluntari și în municipiul Bucureşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Au fost găsite 10.000 de perechi cu încălțăminte sport de diferite mărci și modele și au fost ridicate sume de bani în cuantum de 50.900 lei.

În perioada aprile – 6 mai a.c, persoanele bănuite au sustras din depozitele unei societăți comerciale peste 100.000 de articole de încălțăminte, pe care ulterior le valorificau, creând un prejudiciu societății de aproximativ 450.000 de euro. Cele cinci persoane au fost conduse la poliție pentru audieri, iar în urma cercetărilor, față de acestea a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here