Acasă Social Zboruri de antrenament la înălţimi mici cu aeronave F-16 în sud-estul ţării

Zboruri de antrenament la înălţimi mici cu aeronave F-16 în sud-estul ţării

DISTRIBUIȚI

Aeronave F-16 Fighting Falcon execută, marţi, zboruri de antrenament la înălţimi mici, anunță Forţele Aeriene Române, pe Facebook.

„Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române execută în data de 8 noiembrie a.c., zboruri de antrenament la înălţimi mici (aproximativ 150-2.000 m înălțime faţă de sol) în sud-estul țării.

Menţionăm că aceste activităţi de zbor, planificate cu un an înainte, sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant și menținerea capacității acționale a Forțelor Aeriene Române.
Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here