Acasă Economie Pasajul denivelat superior DN 21 – Drajna, la start

Pasajul denivelat superior DN 21 – Drajna, la start

DISTRIBUIȚI

Guvernul a aprobat amplasamentul și exproprierile pentru execuția Pasajului denivelat superior DN 21, Km 105+500, conform variantei finale a studiului de fezabilitate.

Aprobarea declanșării procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate de interes național ”Pasaj denivelat superior pe DN 21 km 105+500”, situate pe raza localității Dragalina din județul Călărași, așa cum rezultă din evidențele unității administrativ- teritoriale, precum și sumele individuale estimate de expropriator aferente despăgubirilor în cuantum total de 606,59 mii lei pentru un număr de 35 imobile, în suprafață totală de 194.709 mp.

Este vorba despre realizarea unei supra-traversări pe DN21, cu o lungime de 2,739 km (pasaj denivelat 305 m). Valoarea investiției este de peste 98 milioane de lei, fără TVA, din fonduri externe nerambursabile, iar termenul de execuție este de un an și jumătate.

Lucrările vor începe în această toamnă. Am discutat cu conducerea companiei câștigătoare, care și-a asumat că va realiza pasajul înainte de termenul prevăzut în contract, a declarant Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =