Acasă Info Local 1 Decembrie la ”Imperiul Cailor” din Afumați

1 Decembrie la ”Imperiul Cailor” din Afumați

DISTRIBUIȚI

Centrul de echitație ”Imperiul Cailor” din Afumați oferă, de 1 Decembrie, plimbări gratuite cu trăsura. Plimbările au loc la orele 10.00, 12.00 si 14.00, în limita locurilor disponibile și numai cu rezervare la 0723.786.682.

”De Ziua Națională, punem la bătaie și puștile de paintball. Copiii vor putea trage gratis la tintă, în condiții de siguranță. Ședințele de echitatie se vor desfășura după program normal, în intervalul 9.00 – 17.00, numai cu programare. Pentru cei care fac mișcare, dar și pentru pofticioși, de Ziua Națională, bucătarul Andi Crețu face bunătăți în văzul lumii, în ceaune, pe gratar și peplită și vă așteaptă cu băuturi fierbinți”, anunță organizatorii.

De asemenea, de 1 Decembrie centrul de echitație ”Imperiul Cailor” lansează campania de donații pentru familiile nevoiașe. Până la Crăciun puteți dona haine, jucării, cărți și încălțăminte. Bunurile colectate vor ajunge la copiii din Afumați.

Centrul de Echitație „Imperiul Cailor” este în Afumați, la ieșirea spre Petrăchioaia. Accesul se face din DJ.200 A, prin pădure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here