Acasă Interne 10 minori nesupravegheați, depistați de Poliția Transporturi săptămâna trecută

10 minori nesupravegheați, depistați de Poliția Transporturi săptămâna trecută

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la transporturi au desfășurat săptămâna trecută, la nivel național, acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea furturilor de la călători și combaterea faptelor cu violență, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de la infrastructura feroviară și din vagoanele de marfă, verificarea respectării legislației privind transportul de persoane în regim de taxi și rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos, prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

Au fost verificate 184 de stații și triaje de cale ferată și 517 trenuri de călători. Au fost legitimate 1.390 de persoane, fiind aplicate 346 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 96.535 de lei.

Astfel, au fost depistați 4 urmăriți și 10 minori lipsiți de supraveghere, fiind verificate 33 de obiective de pază.

De asemenea, au fost controlate 441 de autovehicule, verificate 19 de nave/ambarcațiuni și 36 de permise de pescuit, reținute 4 certificate de înmatriculare, fiind indisponibilizate 2 ambarcațiuni, 3.220 de bucăți de țigarete, 3 metri cubi de material lemnos și 18 kilograme de pește.

Polițiștii au constatat 12 infracțiuni, fiind cercetate în cadrul dosarelor penale 14 persoane.

 

2 COMENTARII

  1. […] Polițiștii de la transporturi au desfășurat săptămâna trecută, la nivel național, acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea furturilor de la călători și combaterea faptelor cu violență, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de la infrastructura feroviară și din vagoanele de marfă, verificarea respectării legislației privind transportul de persoane […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here