Acasă Info Local 11 vârstnici vulnerabili descoperiți în Tunari

11 vârstnici vulnerabili descoperiți în Tunari

Fuseseră mutați dintr-un centru din București

DISTRIBUIȚI
În această seară, în urma unei sesizări a reprezentanților mass-media (Observator-Antena 1), polițiștii IPJ Ilfov, împreună cu pompierii din cadrul ISU B-IF și personal medical din cadrul SMURD și SABIF, au depistat, în Tunari, într-un imobil în construcție, 11 persoane vârstnice, vulnerabile (unele dintre acestea, cu dizabilități), precum și o altă persoană, care le însoțea, anunță ISU București Ilfov.
Din primele date, se pare că aceste persoane au fost relocate dintr-un centru din municipiul București, pentru a nu fi identificate de autorități.
Cele 11 persoane sunt evaluate medical, urmând a fi mutate într-un loc adecvat.
Pentru intervenție au fost mobilizate un echipaj SMURD tip B, o unitate de terapie intensivă mobilă (echipaj cu medic) și două autospeciale pentru transport personal și victime multiple.
Polițiștii au demarat verificări.
De asemenea, IPJ Ilfov a sesizat autoritățile cu atribuții în domeniu, pentru verificări specifice.

1 COMENTARIU

  1. […] În această seară, în urma unei sesizări a reprezentanților mass-media (Observator-Antena 1), polițiștii IPJ Ilfov, împreună cu pompierii din cadrul ISU B-IF și personal medical din cadrul SMURD și SABIF, au depistat, în Tunari, într-un imobil în construcție, 11 persoane vârstnice, vulnerabile (unele dintre acestea, cu dizabilități), precum și o altă persoană, care le însoțea, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here