Acasă Economie 12 aprilie 2019 – Bursa Generală a Locurilor de Muncă

12 aprilie 2019 – Bursa Generală a Locurilor de Muncă

DISTRIBUIȚI

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă din acest an, care vor desfășura la nivel național.

Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

De asemenea, după cum declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, în data de 18 octombrie a.c. va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here