Acasă Politic 12 iunie, termenul-limită pentru înregistrarea mandatarilor financiari la alegerile locale parțiale din...

12 iunie, termenul-limită pentru înregistrarea mandatarilor financiari la alegerile locale parțiale din 27 iunie 2021

DISTRIBUIȚI

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că până la data de 12 iunie 2021, termenul-limită potrivit legislației electorale, au fost înregistrați 130 de mandatari financiari coordonatori și mandatari financiari județeni ai competitorilor electorali care participă la alegerile locale parțiale din data de 27 iunie 2021.

În vederea aducerii la cunoștința publică a mandatarilor financiari înregistrați, a fost publicată, pe site-ul instituției www.finantarepartide.ro la secțiunea ”ACASA”, Lista mandatarilor financiari coordonatori și a mandatarilor financiari județeni înregistrați la Autoritatea Electorală Permanentă pentru alegerile locale parțiale din data de 27 iunie 2021, document care este actualizat periodic.

În data de 14 iunie 2021, începând cu ora 14:00, AEP organizat o videoconferință la care au fost invitați mandatarii financiari coordonatori ai competitorilor electorali participanți la alegerile locale parțiale.

Obiectivele videoconferinței au vizat acordarea îndrumării necesare cu privire la activitatea pe care mandatarii financiari urmează să o desfășoare raportat la dispozițiile legale în materie, precum și clarificarea eventualelor aspecte semnalate de către aceștia sau de către competitorii electorali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 19 =