Acasă Info Local 195 de contravenții pentru nepurtarea măștii și încălcarea restricțiilor de deplasare

195 de contravenții pentru nepurtarea măștii și încălcarea restricțiilor de deplasare

DISTRIBUIȚI

Echipele interinstituționale de control din coordonarea Instituției Prefectului Județului Ilfov au verificat în 28 ianuarie a.c. un număr de 279 de societăți comerciale de pe raza județului și au fost legitimate 1.297 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de starea de alertă. De asemenea, au fost verificate 162 de mijloace de transport persoane, din județul Ilfov.

La acțiuni au participat 108 polițiști și  62 de reprezentanți ai celorlalte instituții deconcentrate jandarmi, polițiști locali, pompieri, inspectori de muncă, inspectori sanitari și de la Protecția Consumatorilor, inspectori rutieri.

A fost verificată respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea socială în toate zonele aglomerate și respectarea interdicțiilor de deplasare ori circulație în zonele carantinate.

Au fost date 195 de  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 28.200 de lei, majoritatea pentru nepurtarea măștii de protecție și încălcarea restricțiilor de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here