Acasă Anchete 29 de percheziții în ultima săptămână în cadrul unor dosare penale care...

29 de percheziții în ultima săptămână în cadrul unor dosare penale care vizează infracțiuni economice

DISTRIBUIȚI

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 29 de percheziții și au instituit măsuri asigurătorii de aproape 57.600.000 de lei.

În perioada 14 – 20 martie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 29 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 9 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale care vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 62 de persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale, iar față de 3 au fost dispuse măsuri preventive (o persoană reținută, una arestată preventiv și una plasată sub control judiciar).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de aproape 57.600.000 de lei, dintre care 460.000 de lei în numerar sau în cont bancar. Au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.500.000 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 283.000 de ţigarete, 25 kilograme de tutun și aproape 1.300 de litri de alcool.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − fifteen =