Acasă Social 70 de lei programarea online la ”doctorița minune”

70 de lei programarea online la ”doctorița minune”

DISTRIBUIȚI

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare, scrie Newsweek România.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat.

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan.

Medicul din Bihor nu a făcut public toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că ”fac greșei uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”.

Pacienții refuză oxigenul

Afirmațiile Flaviei Groșan nu au rămas fără efect. Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, a declarat că după mediatizarea afirmațiilor doctoriței că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi în a lucra cu pacienții cu COVID.

”Au fost azi dimineaţă pacienţi Covid care aveau nevoie de oxigenoterapie cu flux mare, au avut mari probleme colegii din UPU ca să-i lămurească să accepte oxigenoterapia”, a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor.

Totul e ocupat până în mai

Dacă celorlalți medici declarațiile și mediatizarea Flaviei Groșan le-au creat probleme, nu același lucru se poate spune și despre doctorul pneumolog.

Clinica privată a doctoriței oferă posibiilitatea unei programări online pentru punerea diagnosticului de COVID.

Persoanele care s-au infectat sau au simptome ale infecției cu Sars-COV 2 își lasă numele, numărul de telefon și adresa de mail pe site-ul clinicii, urmând a fi contactați chiar de doctoriță. Pentru diagnostic trebuie să plătească și 70 de lei.

În acest moment, nu se mai pot face programări, deoarece, potrivit site-ului clinici, toate sloturile orare sunt ocupate până pe 30 aprilie.

La un calcul simplu, bazat pe tabelul pus la dispoziție chiar de Flavia Groșan, aceasta ar urma să obțină 16.800 de lei în următoarea lună doar din aceste programări online.

Newsweek România a încercat să o contacteze pe doctorița din Bihor pentru a discuta despre modul cum funcționează diagnosticarea on line sau telefonică a pacienților cu COVID, dar telefonul medicului a fost permanent închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 18 =