Acasă Anchete Pantelimon – Șoferii de maxi-taxi, speriați de Poliție, nu au vrut să...

Pantelimon – Șoferii de maxi-taxi, speriați de Poliție, nu au vrut să circule. Candidații la primărie au profitat din plin 

DISTRIBUIȚI

maxi taxiÎn cursul zilei de joi, 17 martie, multe curse de maxi-taxi care fac legătura între Brănești, Pantelimon, Dobroești și București au fost ”anulate” întrucât șoferii au aflat de raziile poliției.

Astfel, mii de cetățeni din localitățile respective, care lucrează în Capitală, au întârizat la serviciu, iar mulți dintre copii nu au mai ajuns la școală. Maxi-taxi care circulă pe rutele din Ilfov au grave nereguli, iar amenzile par să nu îi mai sperie pe patroni având în vedere că afacerea le merge ”ca pe roate”, banii câștigați (majoritate ilicit) fiind mult mai mulți decât cei pe care trebuie să îi dea pe amenzi.

Trebuie precizat faptul că ”greva” șoferilor de maxi-taxi a dat apă la moară în special candidaților pentru primărie, care nu au ezitat să spune că ei vor rezolva această problemă dacă, bineînțeles, vor fi aleși, deși situația se află în curtea Ministerului Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here