Acasă Info Local POPEȘTI – LEORDENI: DOI HOȚI DE TELEFOANE MOBILE, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII ILFOVENI

POPEȘTI – LEORDENI: DOI HOȚI DE TELEFOANE MOBILE, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

hoti smartfone

La 11 ianuarie a.c., patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, din București, au pătruns, prin forțarea ușii principale de acces, în interiorul unei societăți cu obiect de activitate comercializarea de telefoane mobile pentru o rețea de telecomunicații naționale, cu punctul de lucru în orașul Popești-Leordeni, și u furat 21 de telefoane mobile de tip smartphone.

Din investigații, a reieșit faptul că, ulterior comiterii faptei, persoanele în cauză ajutate de un alt bărbat, de 30 de ani, din București, au comercializat telefoanele respective pe rețele de socializare precum și pe site-uri cu profil de vânzare-cumpărare aparatură electronică, 16 dintre acestea fiind recuperate de polițiști.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat persoanele în cauză și au stabilit că una dintre acestea execută o pedeapsă privativă de libertate, într-o altă cauză.

La 29 martie a.c., doi bărbați au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv tăinuire, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Judecătoriei Cornetu cu propunere de arestare preventivă. Totodată, se va solicita instanței emiterea de mandate de arestare preventivă, în lipsă, pentru ceilalți doi bărbați, participanți la comiterea faptei.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here