Acasă Uncategorized Fara evenimente deosebite in Scoala Altfel

Fara evenimente deosebite in Scoala Altfel

DISTRIBUIȚI

scoala altfel 2La nivelul Ilfovului, au fost bagati in seama mai mult elevii din mediul urban

Peste 300.000 de copii au participat săptămâna trecută la evenimentele desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în cadrul celei de a cincea ediții a programului ”Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. În întreaga țară structurile centrale și teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat peste 10.000 de evenimente dedicate elevilor și tinerilor interesați de ceea ce înseamnă munca de polițist, jandarm, polițist de frontieră, pompier sau pilot.

În această săptămână specială, copiii au participat la lecții de educație preventivă, de pregătire anti-infracțională sau de acordare a primului ajutor. De asemenea, colegii noștri de la instituțiile de învățământ ale MAI au avut ocazia să le prezinte celor interesați oferta educațională pentru acest an.

Pentru siguranța copiilor care au participat la evenimentele dedicate Școlii Altfel, Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile sale operative, a luat măsuri de creștere a dispozitivelor de ordine publică, în această săptămână nefiind înregistrate evenimente deosebite. Din dispoziția ministrului Petre Tobă, același pachet de măsuri de creștere a siguranței publice va fi menținut și pentru săptămâna aceasta în care elevii sunt în vacanță.

La nivelul judetului Ilfov, atat Politia, cat si Jandarmeria au avut activitati numeroase in cadrul programului Scoala Altfel, dar, din pacate, au fost bagati in seama mai mult elevii care invata in scolile din cele opt orase ale judetului. Copiii din mediul rural au fost implicati in activitati sustinute in special de diriginti si invatatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here