Acasă Cultura 85% dintre părinți apreciază mai mult calitatea prestației profesorului decât structura și...

85% dintre părinți apreciază mai mult calitatea prestației profesorului decât structura și organizarea cursului

DISTRIBUIȚI

85% dintre părinți consideră faptul că succesul copiilor la cursuri se datorează în principal calității prestației profesorilor.

80% spun că principalul factor care influențează reușita cursanților este calitatea suportului de curs.

78% dintre părinți punctează pe primul plan importanța comunicării dintre profesor și părinte ca factor ce contribuie la obținerea rezultatelor excelente ale cursanților.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul părinților, cu scopul de a înțelege perspectiva acestora cu privire la parcursul de succes al copiilor la cursuri. Dat fiind faptul că vocea părinților o reprezintă pe cea a copiilor, putem spune că în 2020, un profesor riguros, exigent, dar care știe să se apropie și să se facă iubit de elevi este cel care îi face pe aceștia să meargă cu entuziasm la cursuri și să învețe.

În cei peste 17 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School. În cadrul a patru centre de predare a limbii engleze, localizate în patru puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție în rândul părinților, pentru serviciile oferite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here