Acasă Economie A fost inaugurată prima pasarelă pietonală care leagă Sectorul 4 de Popești-Leordeni

A fost inaugurată prima pasarelă pietonală care leagă Sectorul 4 de Popești-Leordeni

DISTRIBUIȚI

Timpul fiecăruia dintre noi, dar și siguranța în trafic sunt extrem de importante. Toți cei care se deplasează zilnic de acasă spre locul de muncă sau spre diverse puncte de interes din București sau alte zone din Ilfov înțeleg foarte bine acest lucru. Intrările și ieșirile pe ruta București – Ilfov sunt blocate în orele de vârf, ceea ce afectează semnificativ calitatea vieții locuitorilor din județul nostru.

Hubert Thuma, președintele Consiliuli Județean Ilfov, a participat, la 6 aprilie, alături de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, de primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță și de primarul orașului Popești-Leordeni, Petre Iacob la inaugurarea primei pasarele pietonale care leagă Sectorul 4 de Popești-Leordeni.

”Este un proiect foarte așteptat de locuitorii zonei de sud, realizat în premieră de două administrații publice din România și vreau să le mulțumesc tuturor, în special domnului primar Daniel Băluță, inițiatorul acestui proiect, pentru implicarea și efortul depus. Infrastructura nu este despre partide și nici despre funcții în administrație. Chiar dacă suntem reprezentanți ai mai multor partide politice, suntem, de fapt, reprezentanți ai cetățenilor. Exemplu sunt cei doi colegi primari care au demonstrat că pot face proiecte în beneficiul oamenilor chiar dacă reprezintă două partide politice diferite. După ce domnul primar Băluță va termina investiția în București, am încredere că, împreună cu primarul orașului Popești-Leordeni și cu primarul general al Capitalei, vom reuși să aducem metroul în Popești-Leordeni, în Berceni, în Ilfov. Am demarat deja discuțiile în acest sens. Ilfovul și Bucureștiul au nevoie de proiecte integrate de gestionare a traficului, astfel că dezvoltarea și eficientizarea legăturilor cu Capitala reprezintă priorități la nivelul infrastructurii de transport”, a precizat Hubert Thuma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one − one =