Acasă Info Local A fost rezolvată crima de la Bragadiru

A fost rezolvată crima de la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

crima BalasescuMihail Bălăşescu, fost secretar adjunct al PNL, ucis vineri seara într-un apartament din orașul Bragadiru, a fost lovit în cap cu o vază şi sugrumat de fostul socru, pentru care procurorii au cerut arestarea în lipsă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au cerut, luni, Tribunalului Ilfov arestarea în lipsă a lui George Adrian Epaminoda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, pentru omor. Bărbatul este căutat de anchetatori de pe 4 septembrie.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul său din oraşul Bragadiru, Burchel l-a lovit de mai multe ori pe fostul său ginere, Mihail Bălăşescu, cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte de violenţă ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL.

Conform concluziilor provizorii medico-legale moartea lui Bălăşescu Mihail Marius a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare. Victima prezenta şi o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene şi la nivelul feţei, fractură nazală, hematoame, echimoze, excoriaţii) care s- au putut produce prin lovirea cu un corp dur, cu puţin timp anterior decesului în contextul procedurii ştrangulării”, se arată în referatul cu propunerea de arestare preventivă a lui Burchel.

Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri seară, în casa tatălui ultimei sale soţii, în judeţul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112.

Potrivit unor surse judiciare, fostul socru ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here