Acasă Social A luat startul Maratonul de vaccinare de la Buftea

A luat startul Maratonul de vaccinare de la Buftea

DISTRIBUIȚI

Vineri, 14 mai 2021, a luat startul Maratonul de vaccinare de la Buftea.

Mihaela Toader, Administratorul Public al județului Ilfov: ”Pandemia prin care trecem a adus pentru societatea în care trăim, atât o criză sanitară, economică, umanitară, dar și, în final, cel mai dificil an din viața fiecăruia dintre noi. Copiii noștri au fost forțați să se adapteze unui sistem de învățământ diferit, anevoios, total străin, să renunțe la compania prietenilor lor și să se salute de la distanță. Părinții și bunicii noștri au trebuit să se mulțumească cu filmulețe sau doar cu povestiri despre isprăvile nepoților, să accepte că pentru a își proteja sănătatea trebuie să renunțe la îmbrățișări și mângâieri. Cu toții am renunțat la întâlniri cu familia și prietenii din dorința de a îi proteja.

Acum o lună și jumătate, județul Ilfov era într-o situație dificilă din punct de vedere epidemiologic, cu o rată de incidență a cazurilor, la nivel județean, la 1.000 de locuitori, de peste 9, mult peste media națională. Iată că azi, județul Ilfov a reușit, urmare a măsurilor luate și a modului în care s-a derulat procesul de vaccinare, dar și cu susținerea populației, să scadă rata de incidență până la 1,37.

În curând sper că toți copiii din Ilfov să se întoarcă la școală și fiecare dintre noi să ne întoarcem la normalitate, să ne bucurăm de compania familiei și a prietenilor.

În acest moment, accesul la vaccinare este gratuit și disponibil pentru fiecare român, fără programare.

Vă îndemnăm să vă informați atent și din surse sigure, să vă consultați cu medicul de familie pentru a lua decizia cea mai înțeleaptă pentru sănătatea dvs., a celor dragi și mai ales a celor sensibili în lupta cu virusul SARS-COV2.

Pentru cei care aleg să se vaccineze, în județul Ilfov sunt disponibile 32 de centre de vaccinare fixe, la care se adaugă și cele mobile (Afumați, Chiajna, 1 Decembrie, Moara Vlăsiei și, de azi, și Popești-Leordeni), iar pe site-ul www.covid19ilfov.ro găsiți în fiecare zi informații actualizate privind situația locurilor disponibile pentru vaccinare în toate centrele din județ. Împreună sunt convinsă că vom fi, cu fiecare zi, mai aproape de normalitate!”

Vă așteptăm la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea (strada Studioului, nr 5, Buftea, județul Ilfov), începând de astăzi și până duminică, orele 24:00.

Imunizarea se va realiza cu serurile Pfizer-BioNTech sau Moderna, doar cu prezentarea cărții de identitate valabile, fără programare.

Ultima oră: Echipa mobilă de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie -Buftea de vaccinare anticovid în județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 9 =