Acasă Educatie Absolvenții promoției 2015 se pot înregistra la AJOFM Ilfov până la 29...

Absolvenții promoției 2015 se pot înregistra la AJOFM Ilfov până la 29 iulie

DISTRIBUIȚI

munca1-200x135 Absolvenții instituțiilor de învățământ, promoția 2015, se pot înregistra în evidența AJOFM Ilfov ca persoane în căutarea unui loc de muncă, în termen de 60 de zile de la absolvire, pentru a putea beneficia de prevederile Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Pentru absolvenții de liceu, termenul de 60 de zile, indiferent de promovarea sau nepromovarea examenului de bacalaureat, începe cu data de 30 mai 2015 si pana pe 29 iulie 2015.

În cazul persoanelor care au corijențe și nu au situația încheiată la toate materiile, termenul de 60 de zile începe de la susținerea și promovarea examenului de corijență.

Înregistrarea absolvenților ca persoane în căutarea unui loc de muncă se realizează la sediul Punctelor de Lucru AJOFM Ilfov  în a căror rază teritorială își au domiciliul absolvenții, pe bază următoarelor documente: act de studii original și copie; act de identitate original și copie; adeverință medicală din care să rezulte faptul că persoana este clinic sănătoasă sau aptă de muncă ori că are eventuale restricții medicale; atestat profesional original si copie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here