Acasă Anchete Acțiune pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională la Sintești

Acțiune pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională la Sintești

DISTRIBUIȚI

Astazi, 6 iulie, Politia Româna a desfaurat, în localitatea Sintesti, din comuna Vidra, o actiune pentru combaterea infractiunilor ce aduc atingere mediului înconjurator, combaterea faptelor de evaziune fiscala si a celor de furt de energie electrica, pentru verificarea respectarii normelor legale la regimul armelor si munitiilor, pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice ori a substantelor psihoactive, inclusiv pentru depistarea persoanelor urmarite la nivel national si international.

La activități au participat și reprezentanți ai Jandarmeriei Române, Gărzii de Mediu, R.A.R., precum și ai unei societăți de furnizare de energie electrică.

 În cadrul acțiunii, au fost legitimate 343 de persoane, verificate 315 autovehicule și 3 societăți comerciale.

De asemenea, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase au verificat 3 persoane, cu privire la legalitatea și modalitatea deținerii armelor.

 Astfel, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 9.035 de lei, dintre care 46 conform O.U.G. nr. 195/2002, una conform Legii nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie și una conform Legii nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

 Polițiștii au confiscat 2,1 metri cubi de material lemnos, au reținut 13 plăcuțe de înmatriculare și retras un set de plăcuțe cu numere.

 Au fost deschise 8 dosare de urmărire penală, 7 dintre acestea fiind pentru infracțiunea de furt de energie electrică și unul pentru infracțiunea de exercitarea unei profesii sau meserii fără autorizații.

 13 persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliție Vidra, pentru verificări suplimentare.

 

2 COMENTARII

  1. […] Astazi, 6 iulie, Politia Româna a desfaurat, în localitatea Sintesti, din comuna Vidra, o actiune pentru combaterea infractiunilor ce aduc atingere mediului înconjurator, combaterea faptelor de evaziune fiscala si a celor de furt de energie electrica, pentru verificarea respectarii normelor legale la regimul armelor si munitiilor, pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here