Acasă Interne Activitate intensă a polițiștilor ilfoveni de Paști

Activitate intensă a polițiștilor ilfoveni de Paști

DISTRIBUIȚI

În zilele de Paști, polițiștii ilfoveni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 868 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 246.000 de lei, conform IPJ Ilfov.

În perioada 6 – 9 aprilie a.c., pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, polițiștii au desfășurat 40 de acțiuni și controale. Astfel, polițiștii ilfoveni au aplicat 868 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 124 la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți au fost aplicate 744 de sancțiuni contravenționale. De exemplu, 176 dintre acestea au fost applicate pentru depăşirea limitelor de viteză, iar 27 pentru indisciplina pietonilor. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 50 permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproximativ 246.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here