Acasă Anchete ADRIAN MLADIN – AMINTIRILE IL RASCOLESC

ADRIAN MLADIN – AMINTIRILE IL RASCOLESC

DISTRIBUIȚI

Fostul primar de Jilava: ”Întrebați-l pe domnul Țuluș cine i-a spus să nu instrumenteze dosarul lui Gabriel Oprea. Cine i-a spus să-l tragă pe dreapta pe Oprea și pe Petrache să-l pună sub acuzare”

 Fostul primar al comunei Jilava, Adrian Mladin, a spus, la Antena 3, că i-au fost cerute denunțuri și ”nu am nicio reținere să spun” ”Am spus-o și în alte condiții, am spus-o inclusiv în instanță. Mi s-a cerut să-l denunț pe Tăriceanu, pe fostul ministru Atanasiu, multă lume. Domnul Marius Iacob și Grigore Voicu de la Parchetul General și foarte bun prieten și fost coleg cu domnul Iacob la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ei doi împreună și vă spun cu responsabilitatea vorbelor pe care le rostesc: constituie un grup de crimă organizată. Domnul Marius Iacob mi-a cerut împreună cu Voicu Grigore să le semnez niște documente false pe care eu nu am fost de acord să le semnez. Au avut o vânzare de făcut la mine, iar pentru acea vânzare ei mă consideră vinovat că au pierdut, chipurile, patru milioane de euro din cauza mea. Doamna Silvia Cerbu avea obligația să se abțină. Procururul Mihai Ilie care este nașul doamnei Cerbu a luat mită de la mine, i-am dat un Lexus, există documente, dar nu vrea să cerceteze”, a declarat fostul edil, condamnat pentru corupție.

”Întrebați-l pe domnul Țuluș cine i-a spus să nu instrumenteze dosarul lui Gabriel Oprea. Cine i-a spus să-l tragă pe dreapta pe Oprea și pe Petrache să-l pună sub acuzare”, a mai spus edilul.

Primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani şi zece luni închisoare cu executare. – sursa – Antena3.ro, Foto – Stirileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here