Acasă Info Local Afumați: Donațiile strânse luna aceasta vor ajunge la 60 de copii. Moșul...

Afumați: Donațiile strânse luna aceasta vor ajunge la 60 de copii. Moșul va duce cadourile călare, iar alaiul său va avea trăsură, în loc de sanie

DISTRIBUIȚI

Centrul de echitație ”Imperiul Cailor” încheie în 23 decembrie campania umanitară „Donează bucurie”. Pe parcursul acestei luni, călăreții noștri au pus în Cutia lui Moș Crăciun haine, încălțăminte, cărți și jucării. Demersului s-au alăturat chiar și colegi de serviciu de ai clienților noștri.

Cătălin Nistor, proprietar centru de echitație: ”Când mâncarea de zi cu zi e cea mai mare grijă a familiei, orice lucru primit te bucură: o jucărie pe care alt copil nu o mai folosește, o carte de povești, o hăinută groasă, o pereche de ghete prin care nu intră apa, un ghiozdan fără curele rupte. Știm că pentru clienții noștri timpul e marea problemă, așa că i-am îndemnat ca, în loc să piardă ore întregi în magazine și în drum spre ele, să doneze lucrurile pe care ei și copiii lor nu le mai folosesc. Și călăreții noștri au fost darnici – de sărbători vor bucura 60 de copii și adulți”.

Darurile vor fi duse familiilor din Afumați joi, 23 decembrie, începând cu ora 12.00. De data aceasta, Moș Crăciun nu va merge cu sania trasa de reni, ci va fi călare, el și ajutoarele lui, iar sania va fi înlocuită cu o trăsură.

Este al doilea an în care centrul de echitație „Imperiul Cailor” organizează campanii umanitare pentru copii. Anul trecut donațiile au ajuns la copiii din centrele de plasament ilfovene.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here