Acasă Anchete Afumați: Hoți de desuuri, prinși în flagrant-delict

Afumați: Hoți de desuuri, prinși în flagrant-delict

DISTRIBUIȚI

Ieri, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut șapte persoane, prinse la scurt timp după ce au furat mai multe baxuri cu haine din depozitul unei firme din comuna Afumați.

La 15 aprilie a.c., în jurul orelor 12.00, polițiștii din Ilfov au prins în flagrant delict șapte persoane care au sustras mai multe baxuri cu haine dintr-un depozit amplasat la marginea municipiului București. Cei în cauză, șapte bărbați, din județele Ilfov, Ialomița și Sibiu, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost aduși la sediul Poliției Voluntari pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, după ce bunurile au fost furate și încărcate într-o autoutilitară, persoanele în cauză au înlocuit lacătul depozitului în scopul de a nu atrage atenția paznicilor.

Cei șapte bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentați magistraților  cu propuneri legale. Toate bunurile furate, aproximativ 16.000 de articole de lenjerie intimă de damă, au fost recuperate în totalitate. Polițiștii sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, continuă cercetările  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here