Acasă Anchete Afumați: Șapte hoți de covoare sub control judiciar

Afumați: Șapte hoți de covoare sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

Ieri, polițiștii de la IPJ Ilfov au reținut șase persoane bănuite că au furat din depozitul unei firme din Afumați, la 5 octombrie a.c.  mai multe covoare, fețe de masă și perdele în valoare totală de 56.000 de lei. Tot ieri, a mai fost reținut un bărbat, bănuit că i-ar fi ajutat pe cei șase la savârșirea infracțiunii.

Ieri, în jurul orei 9.00, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin 112 de un cetățean turc, de 36 de ani, din comuna Afumați, în calitate de administrator al unei sociteăți comerciale, cu privire la faptul că la 5 octombrie a.c., i-au fost sustrase din depozitul firmei mai multe suluri de covoare de diferite dimensiuni, fețe de masă și perdele, în valoare de aproximativ 56.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și în urma cercetărilor au adus la audieri, la sediul Poliției Voluntari, șase persoane cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, bănuite că au încărcat marfa în două autoturisme. Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au descoperit și un complice, un cetățean turc, de 35 de ani, din municipiul București, angajat al societății în cauză. Acesta le-ar fi ajutat pe cele șase persoane, prin păstrarea bunurilor sustrase și efectuarea unor demersuri în scopul ștergerii înregistrărilor camerelor de supraveghere video din data de 5 octombrie. Cele șapte persoane au fost reținute pe o durată de 24 ore, iar astăzi au fost prezentate magistraților cu propuneri legale, pe numele acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here