Acasă Info Local AJOFM – Bursa generală a locurilor de muncă – la 14 aprilie

AJOFM – Bursa generală a locurilor de muncă – la 14 aprilie

DISTRIBUIȚI

Bursa muncaTradiţionala ”Bursă generală a locurilor de muncă”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, va avea loc joi, 14 aprilie, la Colegiul Economic Viilor, nr. 38, Sector 4, București, începând cu orele 9.00.

Scopul acestei acţiuni este intermedierea unui dialog între agenţii economici interesaţi şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru candidaţi, cât şi pentru agenţii economici şi reprezintă o oportunitate pentru aceştia de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul instituţiei www.ilfov.anofm.ro este postată invitaţia adresata angajatorilor precum şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante.

Formularul completat se poate transmite la numărul de tel./fax: 021/332.37.08 sau pe adresa de e-mail: ajofm@if.anofm.ro, cu menţiunea ”Pentru bursa generală a locurilor de muncă”.

Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 11  aprilie, orele 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here