Acasă Economie AJOFM Ilfov anunță plata subvețiilor restante

AJOFM Ilfov anunță plata subvețiilor restante

DISTRIBUIȚI

În urma alocării de către Guvernul României a sumelor în bugetul asigurărilor pentru șomaj în anul 2024, AJOFM Ilfov anunță că a plătit angajatorilor sumele restante pentru subvenții. Este vorba despre suma de 1.470.321 lei, pentru un număr de 306 CNP-uri.

De asemenea, instituția va putea onora toate solicitările eligibile ale angajatorilor înregistrate în anul 2023, pentru încheierea de convenții în baza legii nr. 76, art. 80, respectiv art. 85. Acestea vor fi puse în plată până la începutul lunii iunie. Vorbim aici despre un număr de 286 de CNP-uri.

Efortul financiar pentru subvenționarea cererilor din 2023 depășește 5,2 milioane de lei.

”Banii sunt acordați angajatorilor pentru sprijinirea angajării persoanelor de peste 45 de ani, a tinerilor de până la 29 de ani, a persoanelor cu handicap, a absolvenților, a persoanelor care sunt unici întreținători de familie ori a șomerilor de lungă durată”, a precizat Iulian Gavrilescu, director adjunct al AJOFM Ilfov, care menționează că instituția va continua cu cererile depuse de angajatori în acest an.

2 COMENTARII

  1. […] În urma alocării de către Guvernul României a sumelor în bugetul asigurărilor pentru șomaj în anul 2024, AJOFM Ilfov anunță că a plătit angajatorilor sumele restante pentru subvenții. Este vorba despre suma de 1.470.321 lei, pentru un număr de 306 CNP-uri. De asemenea, instituția va putea onora toate solicitările eligibile ale angajatorilor înregistrate în anul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here