Acasă Economie AJOFM Ilfov organizează Bursa Locurilor de Mncă la sediul Prefecturii Ilfov

AJOFM Ilfov organizează Bursa Locurilor de Mncă la sediul Prefecturii Ilfov

DISTRIBUIȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă .

Evenimentul va fi găzduit de Instituția Prefectului Județului Ilfov, situată în str. Smârdan nr. 3, sector 3- București, vineri 20 mai 2022, începând cu ora 09:00.

Până în prezent au fost contactați 110 angajatori dintre care 27 au confirmat participarea. Au fost anunțate 852 de locuri de muncă disponibile pentru ocupațiile: manipulant mărfuri – 65, ambalator manual – 35, agent securitate – 210, ofițer operațiuni financiar bancare – 2, asistent farmacist – 64, șef serviciu cu ridicata și amănuntul -5, farmacist -20, inginer în industria alimentară – 2/

Pentru identificarea mai bună a unui loc de muncă corespunzător pregătirii profesionale dar și aspirațiilor personale, în cadrul acestui eveniment va fi organizat un punct de informare și consiliere profesională, unde consilierii specializați în această activitate îi vor ajuta pe cei aflați în căutarea unui loc de muncă să identifice mai ușor locul de muncă potrivit. De asemenea, va exista și un punct de informare asupra posibilităților de reconversie profesională, unde persoanele care se vor adresa, vor putea să identifice un curs de calificare, recalificare, specializare sau perfecționare care să îi ajute să își găsească mai repede un loc de muncă, în meserii, profesii sau ocupații care sunt căutate, în acest moment, pe piața forței de muncă.

Cosilierul din cadrul Cmpartimentului Eures va fi și el prezent în cadrul acestui eveniment, punând la dispoziție celor interesați ofetele angajatorilor din Uniunea Europeana și condițiile de ocupare a acestora.

Rata somajului în luna aprilie 2022,  pentru județul Ilfov, a fost  0,44% – 935 de persoane, dintre care 549 femei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here