Acasă Economie AJOFM Ilfov: Se caută afumători de carne și brutari

AJOFM Ilfov: Se caută afumători de carne și brutari

DISTRIBUIȚI

Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov: În județ sunt disponibile 587 de locuri de muncă 

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 26 septembrie 2018, în evidenţele AJOFM Ilfov au fost înregistrate 587 locuri de muncă vacante.

După cum susține purtătorul de cuvânt al instituției, Corina Florentina Preda, 133 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare, 186 pentru cele cu studii medii, 85 pentru muncitori calificaţi şi 183 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt stivuitor, menajeră, controlor calitate, brutar, patiser, afumător carne etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021) 332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here