Acasă Economie AJOFM Ilfov: Se caută cercetători

AJOFM Ilfov: Se caută cercetători

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 25 iulie 2018, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 650 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 103 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 216 pentru studii medii, 98 pentru muncitori calificaţi şi 233 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: analist calitate, cercetator in fizica, inginer mecanic, consilier juridic, agent servicii client, bucatar, gradinar etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here