Acasă Economie AJOFM Ilfov/Se caută fizicieni și programatori

AJOFM Ilfov/Se caută fizicieni și programatori

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 27 noiembrie 2019, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt  înregistrate 644 locuri de muncă vacante.

Potrivit Corinei Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, dintre acestea, 61 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 168 pentru cele cu studii medii, 217 pentru muncitori calificaţi şi 198 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt director de magazin, sef atelier, fizician, progamator, specialist marketing, secretară, arhitect cladiri, casier, agent de securitate, lucrator comercial etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here