Acasă Economie AJOFM Ilfov – Se caută fizicieni

AJOFM Ilfov – Se caută fizicieni

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 14 septembrie 2017, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 698 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 124 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 206 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 184 şi 184 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt operator mase platice, dispecer, receptioner de hotel, referent transmitere, maseur, fizician, analist credite, agent de securitate, șofer, lucrător comercial, referent etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here