Acasă Economie AJOFM Ilfov: Se caută zidari și grădinari

AJOFM Ilfov: Se caută zidari și grădinari

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 19 iulie 2018, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 753 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 109 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 201 pentru cele cu studii medii, 198 pentru muncitori calificaţi şi 245 pentru muncitori necalificaţi.

După cum declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: stivuitor, conducător autospecială, electrician auto, vopsitor auto, zidar, grădinar etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, Sector 4, la telefon (021) 332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale agenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here