Acasă Economie AJOFM Ilfov/Și totuși se mai fac angajări

AJOFM Ilfov/Și totuși se mai fac angajări

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 25 martie 2020, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 355 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 29 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 161 pentru studii medii, 50 pentru muncitori calificaţi  şi 115 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt sef formatie, conducator activitate de transport rutier, inginer sisteme de securitate, tehnician masini si utilaje, barman, ingrijitor cladiri, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here