Acasă Economie AJOFM Ilfov/Șomajul tehnic, online

AJOFM Ilfov/Șomajul tehnic, online

DISTRIBUIȚI

Pe pagina de Facebook a Agentiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov (AJOFM) există o platformă online pentru șomajul tehnic – https://aici.gov.ro/ –  unde angajatorii pot descărca și trimite documentele prevăzute de OUG 30/2020 modificată și completată de OUG 32/2020 pentru acordarea șomajului tehnic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, pe această platformă se găsesc toate documentele necesare. Se acceptă documente în format JPG, PNG, PDF de o dimensiune maximă de 5 MB. Obiectivul platformei îl reprezintă eficientizarea și tehnologizarea proceselor de comunicare la nivel naţional.

Așadar, cei direct interesați care accesează pagina de Facebook a AJOFM Ilfov trebuie să urmeze niște pași: Selectați: ”procedura acordare șomaj tehnic potrivit OUG nr 30/2020 modificată prin OUG nr 32/2020”, 2. Selectați agenția de șomaj – în cazul nostru  AJOFM Ilfov, 3. Încărcați documentele și 4. Trimiteți documentele.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua , numele meu este Ionut Burcus , administrator in cadrul firmei Burmarion expert team srl , doresc sa aflu daca s a depus din contabilitate pt somajul tehnic din luna aprilie 2020 pana in prezent, activitatea noastra fiind restaurant si am foat inchisi, tin sa precizez ca nu a intrat nici un ban in contul firmei . Va multumesc astept raspuns
    Ionut Burcus – 0765.614.724

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 20 =