Acasă Economie ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. supervizează execuția pasajului de...

ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. supervizează execuția pasajului de la Domnești

DISTRIBUIȚI

DomnestiCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) din România S.A. informează participanții la trafic că în data de 23 septembrie 2015 a fost semnat contractul de servicii ce are ca obiect ”Supervizarea execuției Pasajului Suprateran pe DJ 602 Centura București – Domnești”.

 Contractul de servicii a fost atribuit Asocierii ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. – ACCIONA INGENIERIA S.A. (reprezentată, in calitate de lider al asocierii de ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L.), având o durată de implementare de 53 de luni. Valoarea totală a acestui contract este de 710.000 lei  fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Construirea ”Pasajului Suprateran pe DJ 602 Centura București – Domnești” face parte din cadrul general al politicii Guvernului de asigurare și susținere a unei infrastructuri adecvate dezvoltării și administrării eficiente a sectorului rutier, cu accent pe extinderea numărului de autostrăzi, modernizarea și lărgirea drumurilor existente, a podurilor și a tuturor facilităților aferente. În contextul necesității fluidizării traficului pe centura municipiului București, construirea pasajului a apărut ca o necesitate obiectivă pentru descongestionarea circulației în intersecția centurii rutiere și a liniei CF de centură cu strada Prelungirea Ghencea și DJ 602.

 De asemenea, CNADNR menționează că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul generat de dezvoltarea periurbana a capitalei, degrevându-se astfel străzile în interiorul municipiului. – foto: gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here