Acasă Editorial ”Altă-ntrebare” râde-n soare

”Altă-ntrebare” râde-n soare

DISTRIBUIȚI

Reformarea PSD despre care se tot vorbește după schimbarea șefiei partidului și arestarea lui Liviu Dragnea pare o misiune imposibilă. Partidul începe să scape de oamenii loiali lui Dragnea, dar pe cei mai controversați are grijă să-i pună la loc sigur. Ieri a venit rândul lui Florin Iordache, personaj despre care tot ceea ce se putea spune a fost spus. Un politician grobian, agramat și perfid a fost „uns” „la șefia Consiliului Legislativ pe viață.

Pădurea este un element cheie în strategia UE privind biodiversitatea, iar suprafețele împădurite din România sunt gazdă pentru un număr mare de specii. Totuși, pădurile sunt periclitate de tăierile ilegale. Dacă asta nu era de ajuns, în Săptămâna Verde a UE, Parlamentul de la București a dat „verde” pentru construcțiile în spații verzi.

DNA a cerut Parlamentului ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu, un alt personaj din politica românească recunoscut mai mult pentru incompetență. El este acuzat de trafic de influență și luare de mită în formă continuată, în perioada în care era ministru al sănătății și al sportului în Guvernul Ponta.

În cadrul unei întâlniri cu șeful diplomației americane Mike Pompeo, ministrul român de externe Bogdan Aurescu a evidențiat eforturile României privind întărirea interconectivității în  Europa Centrală.

Bucureștenii au fost alertați marți de câteva ori prin sistemul Ro-Alert despre riscul mare de infectare cu COVID-19, dar și despre măsurile restrictive obligatorii.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat după mai bine de 24 de ore că, potrivit unei erori a INSP, 6 decese anunțate luni ca fiind în județul Sălaj erau, de fapt, în județul Suceava.

Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse (SVR) a acuzat SUA că vor să instige la o revoluție în Republica Moldova, în contextul alegerilor prezidențiale ce vor avea loc aici pe 1 noiembrie. – sursa: www.EurActiv.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here