Acasă Economie Alte asocieri ale CJ Ilfov pentru modernizarea drumurilor și extinderea rețelei de...

Alte asocieri ale CJ Ilfov pentru modernizarea drumurilor și extinderea rețelei de canalizare

DISTRIBUIȚI

În ședința extraordinară din 30 august 2019 a fost aprobată participarea financiară a Consiliului Județean Ilfov la lucrări de modernizare drumuri și extindere a rețelelor apă-canal în comunele Afumați, Tunari și Jilava și în orașul Pantelimon.

La Afumați este vorba despre execuția unor podețe și șanțuri betonate pe strada Alunului, pe tronsonul aflat între șoseaua Găneasa și strada Garoafelor, extinderea sistemului de alimentare cu apă șoseaua Petrăchioaia, șoseaua Ștefănești, strada Doamna Stanca și strada Domnița Ralu, asfaltarea străzii Mircea Vodă și execuția unor podețe de acces la proprietăți pe strada Traian.

La Jilava, CJ Ilfov va contribui la amenajarea a două parcuri: un parc cu loc de joacă pentru copii amplasat la capătul liniei de tramvai Progresu, la intrarea în comună și amenajarea unui parc cu loc de joacă pentru copii amplasat la  capătul liniei de tramvai înainte de Centură.

La Tunari vor fi lucrări de pietruire drumuri pe str. Castanului, Anna Karenina, Berzei, Nordului, intrarea Orientului, va fi reabilitate sistemul de iluminat public și vor fi lucrări de îmbrăcare drumuri pe str. Washington, Geneva, Mierlei, Atena, Zborului, Roma și intrarea Magnoliei.

În orașul Pantelimon va fi reabilitată și modernizată străzii Răscoalei – DJ 300.

Costul lucrărilor se ridică la 17.950.673,34 lei, din care CJ Ilfov participă cu suma de 11.202.732,96 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here