Acasă Anchete Anchetă la Afumați și Voluntari după ce poliția a găsit dulciuri care...

Anchetă la Afumați și Voluntari după ce poliția a găsit dulciuri care par contrafăcute

DISTRIBUIȚI

Peste 112.000 de produse alimentare (dulciuri) contrafăcute au fost identificate și indisponibilizate de polițiștii de investigare a criminalității economice din Ilfov, în urma verificărilor la mai multe firme din județ.

Miercuri, 23 septembrie a.c. polițiștii ilfoveni au fost sesizați de reprezentanții a două societăți comerciale, titulare ale unor cunoscute mărci de dulciuri, că mai multe firme din Afumați și Voluntari comercializează produse alimentare, fără a avea consimțământul titularilor de marcă.

Astfel, în urma verificărilor la sediile și punctele de lucru a 4 societăți comerciale din județ, polițiștii ilfoveni au identificat peste 112.000 de produse alimentare (dulciuri) care purtau însemnele unor mărci cunoscute și care ar fi fost deținute în vederea comercializării.

Produsele suspectate de contrafacere au fost indisponibilizate, iar polițiștii vor continua cercetările în cadrul a 2 dosare penale, deschise pentru punerea în circulație de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here