Acasă Economie ANGAJATORII, DEZINTERESAȚI DE BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

ANGAJATORII, DEZINTERESAȚI DE BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

DISTRIBUIȚI

muncaAJOFM  organizează vineri, 26 septembrie 2014, de la orele 9.00, în incinta Colegiului Economic Viilor nr.38, sector 5 din Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi 26 septembrie 2014. Până în prezent au fost contactați la nivel județean 420 de angajatori, din care 32  și-au anunțat participarea, aceștia oferind un număr de 254 locuri de muncă vacante pentru absolvenții cu studii superioare, studii medii, muncitori calificați și muncitori necalificați.

Oferta totală pentru care vor fi acordate servicii de mediere este de 626  locuri de muncă vacante, din care: 80 pentru studii superioare, 322 pentru studii medii, 137 pentru  muncitori calificați și 87 pentru muncitori necalificați.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din Ilfov oferă locuri de muncă sunt director general societate comercială, inginer, lucrător comercial, casier, electrician, șofer, manipulant de mărfuri, paznic.

Rata șomajului la nivelul județului Ilfov a fost în luna august de 1,56%, numărul total de șomeri înregistrați fiind 2.680  someri, din care 1.330 femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here