Acasă Info Local Angajatorii din Ilfov, dezinteresați de acțiunile AJOFM

Angajatorii din Ilfov, dezinteresați de acțiunile AJOFM

DISTRIBUIȚI

AJOFMAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov a organizat, la 25 septembrie 2015, ”Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți”, eveniment care s-a desfășurat la Colegiul Economic Viilor din Capitală. În vederea participării la Bursă au fost contactați 250 de angajatori, din care s-au prezentat 31, aceștia oferind 620 locuri de muncă pentru absolvenții cu studii superioare, studii medii, muncitori calificați și muncitori necalificați. Au fost interesate de un loc de muncă 210 persoane, 104 fiind absolvente ale unei forme de învățământ.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de muncă sunt mecanic auto, tâmplar, tehnician prestații vehicule, pizzar, agent servicii client, director general societate comercială, inginer, lucrător comercial, casier, electrician, șofer, manipulant mărfuri, paznic și florar decorator.

A fost amenajat un atelier pentru tehnici de căutare a unui loc de muncă unde cei interesați au fost invițați cum să întocmească un CV european, o scrisoare de intenție și cum să se prezinte la un interviu. De asemenea, consilierii de orientare profesională ai AJOFM Ilfov au oferit detalii despre serviciile agenției pe care le pune la dispoziția angajatorilor, cât și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și informații despre condițiile de muncă în străinătate, prin intermediul consilierului EURES.

La acest eveniment important au participat și  membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Ilfov și reprezențanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane. – foto – revolutianarhista.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here