Acasă Anunturi Angajatorii ilfoveni mai caută și persoane cu studii superioare

Angajatorii ilfoveni mai caută și persoane cu studii superioare

DISTRIBUIȚI

angajarePotrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 21 ianuarie 2016, în evidenţele AJOFM Ilfov sunt înregistrate 631 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 118 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 160 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 154 şi 199 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care angajatorii ilfoveni oferă locuri de muncă sunt: asistent de cercetare în fizică, lacatus mecanic, asistent manager, gestionar depozit, sofer, specialist marketing, operator de  vânzări prin telefon, sudor, consilier juridic sau lucrător comercial.

Din păcate, așa cum se întâmplă la nivelul întregii țări, majoritatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă vor, din start, salarii mari, fără să ofere în schimb experiența necesară. De asemenea, mulți șomeri, care nu mai sunt în baza de date a AJOFM, preferă să trăiască din ajutorul oferit de stat și să muncească la negru, cu ziua, pe unde apucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here