Acasă Info Local Angajatorii și șomerii din Ilfov, dezinteresați de acțiunile AJOFM Ilfov

Angajatorii și șomerii din Ilfov, dezinteresați de acțiunile AJOFM Ilfov

DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat vineri, 7 aprilie 2017, în incinta Colegiului Economic Viilor din Bucureşti, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. La acest eveniment au fost invitaţi să participe 150 de angajatori, dintre aceştia prezentându-se 30. Oferta nu a fost una generoasă – 445 de locuri de muncă – de asemenea nici numarul persoanelor intersate –  412. Și-au găsit un loc de muncă 138 de persoane.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de munca sunt barman, mecanici utilaje, ambalator manual, vânzător, agent de securitate, femeie de serviciu, gestionar depozit, zidar, ofițer bancar, mecanic auto, tâmplar, specialist achiziții, manager, gestionar depozit, casier, lucrător comercial, electrician, șofer, manipulant mărfuri, paznic, florar decorator, etc.

Au fost organizate și un punct de informare şi consiliere profesională şi un punct de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională. Participanţii au avut astfel posibilitatea de a identifica mai uşor locul de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau cursul de calificare / recalificare / specializare / perfecţionare dorit. Prin intermediul compartimentului EURES au fost prezentate ofertele angajatorilor din Spaţiul Economic European. În cadrul Bursei a fost amenajat, de asemenea un atelier pentru tehnici de cautare loc de munca (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intentie, prezentarea la un interviu) participând un număr de 50 de persoane. La acest eveniment important au participat Agenția Națională de Ocuparea Forței de Muncă și membrii Consiliului Consultativ A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here