Acasă Politic ANI: 340.000 de deponenți înregistrați în platforma de depunere a declarațiilor e-DAI

ANI: 340.000 de deponenți înregistrați în platforma de depunere a declarațiilor e-DAI

DISTRIBUIȚI

Până în prezent, 340.000 de persoane au fost înregistrate ca deponenți în platforma e-DAI. De asemenea, 7.883 de instituții, autorități sau companii publice au cel puțin un cont creat în platformă. Numărul total al declarațiilor de avere și de interese completate în platformă și transmise Agenției în format digital este de 441.067 de documente.

Atragem atenția asupra faptului că Agenția Națională de Integritate nu mai primește declarații de avere și de interese în format hârtie, iar toate declarațiile depuse astfel vor fi restituite destinatarilor, considerându-se a fi nedepuse în conformitate cu prevederile Legii nr. 176/2010, cu modificările și completările ulterioare.

Data limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese (DA/DI) anuale de către persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 (https://bit.ly/39gQu9g) este 15 iunie 2022. Subliniem faptul că declarațiile de avere și de interese se completează și se transmit Agenției Naționale de Integritate exclusiv prin platforma e-DAI, disponibilă pe pagina de Internet a Agenției (https://dai.integritate.eu/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here