Acasă Anchete ANI face ravagii în Ilfov

ANI face ravagii în Ilfov

DISTRIBUIȚI

ANI

Fost primar de Snagov, condamnat cu executare

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Mușat a fost condamnat definitiv joi, 10 martie, de Curtea de Apel București la doi ani închisoare cu executare pentru conflict de interese.

Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, Apostol Mușat a semnat 63 ordine de plată în beneficiul firmei SC Bogdan Euro Trade SRL, în cadrul căreia fiul său deținea calitatea de asociat și funcția de administrator. De asemenea, Apostol Mușat a semnat 26 de ordine de plată în beneficiul SC Monik Consulting SRL, societate comercială în cadrul căreia nora lui Mușat a deținut calitatea de asociat și administrator, iar fiul său deținea calitatea de asociat. ANI susține că prin semnarea ordinelor de plată, Apostol Mușat a produs un folos material pentru sine ori pentru fiul său în valoare totală de 2,3 milioane lei.

Apostol Mușat a mai fost condamnat în martie 2014 la cinci ani închisoare, într-un dosar de corupție privind retrocedări ilegale de terenuri, însă decizia din acest dosar nu este definitivă.

 

4 COMENTARII

 1. de ce nu sunteti un pic mai atenti la publicarea unui articol?de unde retrocedari la cazul jilava?este atat de cunoscut acel proces incat cred ca si copiii sunt familiarizati cu obiectul dosarului!imi pare rau de musat ii doresc sa treaca cu bn peste aceasta incercare!

 2. Samoila Ion, primarul comunei Gruiu, judetul Ilfov: Demascarea:

  Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), în perioada 2008-2009, Ion Samoilă, primarul comunei ilfovene Gruiu, a realizat venituri salariale în cuantum de 179.250 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 549.497 lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 370.247 lei.

  Trebuie sa mai precizez ca, desi este anchetat si declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI) in anul 2012, pentru ca nu si-a putut justifica 82000 de euro pe care ‘i-a produs’ intre 2008 si 2009, Justitia Romana se preface ca nu observa si nu da un punct final.
  Oameni buni, au trecut 4 ani, inca un mandat.
  Dupa cum proverbul spune: „Lupu-si schimba parul, dar naravul ba!”, am aflat cu surpindere ca a facut puscarie tot pentru furt, acum multi ani.

  autor :vlad munteanu

 3. Apostol Musat mai are un dosar penal pe rolul Judecatoriei Buftea 14690/94/2013.
  In acest dosar mai sunt inculpati si Ene Rodica , sotie unui politist. Raportul de expertiza s-a intocmit dupa un an si doua luni. Ar fi interesant de urmarit daca si in acest caz, vina o va purta tot domnul Apostol singur.Iar Ene Rodica nu va raspunde penal deoarece este NEVASTA COMISARULUI SEF ADJ ENE CONSTANTIN.
  PS De doi ani de zile Samoila Ion si-a angajat fiica , pe Trandafir Simona la scoala din Gruiu, pe post de profesor de istorie, platita calificat ( stimabila domnisoara care vine si citeste de pe foi-fta nu stie nimic )a absolvit facultatea de Drept.Taticu face parte din Consiliul de Administratie al scolii, si in consetinta se considera si stapanul scolii: utilizeaza elevii in campaniile electorale ( in 2012 unul dintre copii s-a accidentat in timp ce era cu nenea pe la portile oamenilor cu caruta si striga sloganuri.). De 1 iunie a venit si mi-a scos copilul de la ora , impreuna cu profesorul ca sa le de-a un pachet cu dulciuri vechi de 5 luni-dulciuri raamse din iarna.La banchet vine cu Baicu Gabriela sotul acesteia si ii lasa pe copii sa comande bautura. Putini cunosc ca aceste banchete sunt platite din banii locali. Anul trecut si-a construit o casa pe malul lacului si , ca primar si-a ingradit o parte din lac.
  si din cand in cand mai se inrudeste si cu familiile de etnie rroma (impreuna cu fata politista are pe putin 4 sau 5 fini de acest gen ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here