Acasă Economie Antifrauda ANAF a sigilat mai multe depozite din Voluntari cu produse din...

Antifrauda ANAF a sigilat mai multe depozite din Voluntari cu produse din China și Turcia

DISTRIBUIȚI

Antifrauda ANAF a mers joi dimineață în zona Voluntari. 60 de inspectori au pus 60 de sigilii. Urmează ca administratorii firmelor care au închiriat acele depozite să fie contactați pentru a le deschide în prezența organului fiscal.

Mare parte dintre produsele depozitate acolo se vând în Dragonul Roșu și vin din China și Turcia.

“Controlul va fi continuat prin inventarierea mărfurilor aflate în depozit și compararea acestora cu documentele financiar-contabile”, a declarat Daniel Zamfiroiu, inspector șef serviciu Antifraudă.

A fost făcută o analiză de risc și sigiile s-au pus pentru societățile care nu se conformează la plata taxelor și impozitelor.

„Vor fi verificate documentele de proveniență a mărfurilor, a spus el, precizând că pot fi sancționați contravențional și stabili impozite din urmă: impozit pe profit, TVA, impozit pe venitul microîntreprinderilor.

Potrivit lui Zamfiroiu, sunt contribuabili care se conformează, dar sunt și contribuabili care nu fiscalizează toate veniturile din vânzare produselor.

Conform declarațiilor sale, ANAF a mai fost în acea zonă și a descoperit, în general, minusuri în gestiune, ceea ce denotă că marfa a fost vândută fără a fi fiscalizată. Sursa: hotnews.ro

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] Antifrauda ANAF a mers joi dimineață în zona Voluntari. 60 de inspectori au pus 60 de sigilii. Urmează ca administratorii firmelor care au închiriat acele depozite să fie contactați pentru a le deschide în prezența organului fiscal. Mare parte dintre produsele depozitate acolo se vând în Dragonul Roșu și vin din China și Turcia. “Controlul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here