Acasă Anunturi
DISTRIBUIȚI

Județul Ilfov – Consiliul Județean Ilfov, titular al proiectului „Reabilitare și modernizare DJ 179, între DJ 101B (Periș) și limita județ Prahova”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare 

NU SE SUPUNE EVALUĂRII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUĂRII ADECVATE/EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ

de către Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 179, între DJ 101B (Periș) și limita județ Prahova” propus a fi amplasat în Comuna Periș.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov: București, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de Luni – Vineri între orele 900 – 1200, precum și la următoarea adresă de internet: apmif.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov – București, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here