Acasă Social Anunț Distrigaz Sud Rețele

Anunț Distrigaz Sud Rețele

DISTRIBUIȚI

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe Strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea Domnești, județul Ilfov:

Ca urmare a unui accident auto ce a avariat postul de reglare măsurare amplasat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea Domnești, județul Ilfov, pentru a pune în siguranță consumatorii, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă în data de 3 octombrie 2023, începând cu ora 02:30. De această oprire sunt afectați un număr de 5.374 de clienți casnici și non-casnici situați în localitatea Domnești și satul Tegheș din județul Ilfov.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea avariei. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie 2023, în jurul orelor 17:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

3 COMENTARII

  1. […] Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe Strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea Domnești, județul Ilfov: Ca urmare a unui accident auto ce a avariat postul de reglare măsurare amplasat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea Domnești, județul Ilfov, pentru a pune în siguranță […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here