Acasă Anunturi Anunţ public privind decizia etapei de evaluare (P)

Anunţ public privind decizia etapei de evaluare (P)

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean, titular al proiectului „Pod pe DJ 400 peste râul Ciorogârla, km 0+300, comuna Dărăști, județul Ilfov”, propus a fi amplasat în comuna Dărăști, județul Ilfov, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, de către  APM Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Pod pe DJ 400 peste râul Ciorogârla, km 0+300, propus a fi amplasat în județul Ilfov, comuna Dărăști.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Ilfov din str. Aleea Lacul Morii nr. 1, Sector 6, București, Cod poştal 060841, Telefon 021/4301402 în zilele Luni – Joi la orele 8:00 – 16:30 și Vineri la orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmif.apm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here